Breadcrumb

  1. Vores vision
  2. Forespørgsler fra medier og presse

Forespørgsler fra medier og presse

 

Obligatorisk

Santen og dets koncernselskaber vil indsamle og bruge de data, der er anført i ovenstående formular "Forespørgsler fra medier og presse" udelukkende med henblik på at behandle din forespørgsel og følge op med dig.

Obligatoriske felter er mærket med en stjerne (*), da de er nødvendige, for at vi kan behandle din forespørgsel og kommunikere med dig.

Det er frivilligt, om du vil udlevere dine data; hvis du afviser at udlevere dem, vil vi ikke kunne behandle din forespørgsel eller følge op med dig.

Din kommunikation og eventuelle tilhørende personlige oplysninger, som du anfører, vil blive behandlet fortroligt og opbevaret sikkert i overensstemmelse med gældende love og nationale bestemmelser.

Dine data vil blive videregivet internt hos Santen til autoriseret personale og til tredjeparter efter behov, udelukkende med det formål at behandle din forespørgsel på korrekt vis;

Santens koncernselskaber og andre tredjepartsmodtagere kan befinde sig i tredjelande, hvor niveauet af databeskyttelse ikke er så højt som det niveau, der er i dit bopælsland.

Hvis det er tilfældet, vil vi sikre, at de rette foranstaltninger til beskyttelse af dine data er på plads ved at indgå kontraktmæssige arrangementer i medfør af paragraf 46 i persondataforordningen (GDPR) for at sikre, at beskyttelsen af data og sikkerheden ved behandling af dine persondata er fyldestgørende.    

Du kan når som helst få adgang til, supplere eller ændre dine persondata; anmode om, at de bliver slettet eller porteret; begrænse behandlingen af dem eller gøre indsigelse over for yderligere behandling eller trække dit samtykke tilbage.  

Hvis du vil vide mere om Santens generelle holdning til beskyttelse af personlige oplysninger, så se Santens persondatapolitik.

Kontakt Santen EMEA's databeskyttelseskontor via nedenstående e-mailadresse, hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder til beskyttelse af dine persondata, eller hvis du har spørgsmål vedrørende beskyttelse af persondata: privacy-emea@santen.com.