Breadcrumb

  1. Vores vision
  2. Om Santen
  3. Oftalmologi er vores eneste fokus

Oftalmologi er vores eneste fokus

Vi har i næsten 130 år fostret en indgående viden om øjnenes sundhed. Al vores forskning, produktion og markedsføring er centreret inden for netop dette felt. Vi bruger vores ekspertise til at innovere og udvikle behandlinger som direkte reaktion på eksisterende og fremspirende patientbehov.

Vi afslår at lade os distrahere til at gå ind på andre områder af lægemiddeludvikling. Vores valgte område, oftalmologi, indebærer en stor mulighed for at forbedre patienternes livskvalitet. Vi træffer en bevidst beslutning om at ignorere eventuelle kortsigtede fristelser til at træde ind på andre områder, fordi vi ikke ønsker at gå på kompromis med vores langsigtede, intense fokus på øjnenes sundhed og mulighederne for behandling af øjnene.

Som følge af vores målrettede fokus kan patienter og sundhedsmedarbejdere stole på, at vi leverer den højeste standard af kvalitet og sikkerhed i vores oftalmologiske behandlinger.

Vores ønske om at forbedre øjnenes sundhed

Synet er en af vores vigtigste sanser. Vi er mere afhængige af synet end nogen andre sanser, når vi bevæger os omkring og interagerer med verden omkring os. Selv moderate synsproblemer kan påvirke livskvaliteten og mindske en persons produktivitet, mobilitet og uafhængighed. Vi er stolte over og føler os privilegerede over at fokusere hele vores indsats på synet og øjnenes sundhed. Det er derfor, vores strategi er drevet af patienterne: Vi søger muligheder og reagerer på forespørgsler om behandlinger og produkter, der kan forbedre menneskers livskvalitet gennem et bedre syn og bedre sundhed for øjnene.

Muligheden for at gøre en positiv forskel i patienternes liv ved hjælp af bedre sundhed for øjnene er enorm: Det skønnes, at 285 millioner mennesker (4 % af verdens befolkning) globalt har en øjensygdom.1 Desuden findes der stadig mange lande og områder, hvor øjenbehandlinger ikke er almindeligt tilgængelige, og hvor der er uopfyldte behov for behandling. Vi mener, at Santen har evnen og ansvaret til at opfylde disse behov af hensyn til patienterne og deres familier.


Referencer

  1. United Nations World Population Prospects: 2015