Breadcrumb

Karriere

Gå fremtiden i møde

Hos Santen stræber vi efter at beskytte den kostbare gave, vores syn er, og vi investerer nu i at blive områdets førende oftalmologi-virksomhed. I løbet af de seneste 20 år er vi vokset og er nu på over 50 markeder i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA), og vi søger ambitiøse, engagerede mennesker, der vil hjælpe os med at levere endnu bedre resultater til flere patienter. Hvis den beskrivelse passer på dig, hører vi gerne fra dig.

Det her er en spændende tid for os, og vi ønsker, at ekstraordinære mennesker skal være en del af det. Eller mere end blot en del af det – vi ønsker, at dit talent skal være drivkraften bag vores vækst, og at det vokser hos os. Fordi det er vores medarbejdere, der virkeliggør vores vision; det er deres passion, kreativitet og ekspertise, som gør en forskel i patienternes liv, hver eneste dag. Hvis du motiveres af nye muligheder; hvis du er klar til nye udfordringer; og hvis du anser det for rigtigt at drive virksomhed på en ansvarlig måde og være tro over for sine idéer, kan du være den perfekte kandidat til en stilling hos Santen. 

Vores medarbejdere udsættes for interessante og udfordrende chancer, som er med til at udvide deres livssyn og sætte gang i deres karriere. Med mange forskellige roller og erfaringer på tværs af virksomheden hjælper vi vores teams med at udvikle deres kompetencer og udnytte deres potentiale i et miljø med samarbejde og støtte.