Breadcrumb

  1. Vores vision
  2. Om Santen

Om Santen

Santen Pharmaceutical er en af verdens førende lægemiddelvirksomheder specialiserede inden for øjensygdomme. Selskabet blev grundlagt i Japan for mere end et århundrede siden og betjener nu patienter i hele verden. Vi er førende på markedet for oftalmologiske produkter i Japan. Vi har været aktive på det europæiske marked siden 1994 og oplever kraftig vækst i EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) og i resten af verden.

Vi arbejder til fordel for øjnenes sundhed og synet og brænder for at gøre effektive behandlinger tilgængelige for patienterne og medarbejdere i sundhedssystemet.
Fordi vi udelukkende fokuserer på oftalmologi, kan vi hurtigt vurdere, reagerer og agere inden for dette speciale, hvor vi har indgående viden og erfaring.

Med fokus på synet er der en enorm og enestående mulighed for at forbedre patienternes livskvalitet og samtidig sikre, at vi er en stærk og effektiv handelsvirksomhed. Efterhånden som befolkningen bliver ældre, stiger antallet af patienter på grund af tilstande som glaukom og sygdomme i nethinden. Markedet for receptpligtig øjenmedicin er i kraftig vækst, efterhånden som nye behandlinger og nye diagnosticeringsmetoder dukker frem af den teknologiske udvikling. Inden for oftalmologi er der betydelige uopfyldte patientbehov.

Receptpligtig øjenmedicin er vores vigtigste kerneaktivitet og står for mere end 80 % af vores globale nettoomsætning. Vi fremstiller også receptfrie øjenbehandlinger og medicinsk udstyr samt ernæringsprodukter til forbedring af øjnenes sundhed. I EMEA er vi førende inden for behandling af glaukom og øjentørhed – områder, hvor vores portefølje dækker alle faser og typer af sygdommene. Vi er udvider også vores udvalg inden for behandling af øjeninfektioner og allergier og inden for udstyr til synskorrigering og glaukomkirurgi.