Breadcrumb

Bliv partner hos Santen

Etablering af langsigtede, relevante partnerskaber

Hvorfor være partner med Santen

Langsigtede, relevante partnerskaber er vigtige for Santen. Som mellemstor lægemiddelvirksomhed arbejder vi i fællesskab og effektivt med at udnytte den ekspertise, vi finder i innovative partnerselskaber, forskningsinstitutter og den akademiske verden. Det er med til at øge hastigheden og dybden af vores forskning og udvikling og giver patienterne hurtigere adgang til behandlinger.

Patienternes behov og kundernes tilfredshed er drivkraften bag alt, hvad vi foretager os. Det er en modtagelig, dynamisk tilgang – vi tilstræber at forbedre øjnenes og synets sundhed på enhver mulig måde - fra produkttilpasninger til at være banebrydende inden for forskningsresultater med behandlinger, der håndterer uopfyldte behov.

Vi har forståelse for kundens og patientens behov for prisoverkommelighed inden for sundhedsøkonomi og afbalancerer dette med vores ønske om at innovere yderligere til fordel for patienterne. Som et fuldt integreret og globalt præsenteret selskab giver vores forsknings- og udviklingscentre i verdensklasse og vores produktionsanlæg og salgs- og markedsføringsaktiviteter os mulighed for at levere innovative produkter, som sikrer hver eneste af vores partnere succes.