Breadcrumb

Santen har i mere end 120 år udviklet nye øjenbehandlingsprodukter, der beskytter og bevarer synet. Vi fokuserer på at gøre fremskridt inden for behandlingerne ved at kunne tilbyde en hel portefølje af innovative lægemidler, medicinsk udstyr og serviceydelser til patienter og medarbejdere i sundhedssystemet – ikke kun i Europa, men globalt.

Som specialiseret lægemiddelvirksomhed inden for oftalmologi tilbyder Santen en omfattende og ekspanderende række lægemidler og medicinske anordninger, der dækker behandlingsområder som øjentørhed, glaukom, katarakt, infektion, allergi og aldersrelateret makuladegeneration (AMD).

Alt, hvad vi gør, er drevet af vores ønske om at forstå og tage hånd om uopfyldte behov hos mennesker, der har problemer med øjnenes helbred eller synet. Vores strategi for produktudvikling styres af disse tre fokusområder:

  • at finde og tage hånd om uopfyldte behandlingsbehov
  • at forbedre sandsynligheden for teknisk succes
  • at mindske tiden indtil lancering og fremskaffe behandlinger hurtigere

Vores vigtigste fokus er på udvikling og markedsføring af præparater uden konserveringsmidler. Vi investerer desuden kraftigt i forskningen og udviklingen af innovative teknologier, som går hånd i hånd med vores nuværende og fremtidige produktporteføljer.